Poziv za prijave: Omladinska savjetodavna grupa britanskog ambasadora u BiH

Prijava do

2021-09-05

Opis

Poziv za drugu generaciju omladinske savjetodavne grupe britanskog ambasadora u BiH

Jeste li državljanin_ka BiH, između 18 i 29 godina, posvećeni poboljšanju sebe i pomaganju u izgradnji bolje Bosne i Hercegovine? Ako ste odgovorili potvrdno, imamo priliku za vas!

Britanska ambasada u Sarajevu nastavlja sa svojim uspješnim programom za uključivanje mladih ljudi širom BiH, jer želimo čuti vaš glas, razgovarati o pitanjima koja smatrate važnim i pomoći vam da se razvijete kao lideri_ke i uzori.

Savjetodavna grupa za mlade britanskog ambasadora će okupiti 10 pojedinaca_ki koji će blisko surađivati ​​sa britanskim ambasadorom i ostalim osobljem ambasade u periodu od deset mjeseci (od septembra 2021. do juna 2022). To uključuje mjesečne diskusije, koje će se održavati online, na dobrovoljnoj osnovi, bez finansijskih naknada. Nakon završetka programa, članice i članovi savjetodavne grupe će dobiti lično pismo preporuke koje je potpisao ambasador.

Da biste postali član_ica, potrebne su vam ideje i energija. Također ćete morati biti dostupni tokom cijelog trajanja programa i imati nivo engleskog jezika koji će vam omogućiti da pratite i doprinesete diskusijama.

Želite li se pridružiti Savjetodavnoj grupi za mlade britanskog ambasadora?

Ispunite obrazac za prijavu do 5. septembra.

Izbor učesnika_ca nadzirat će britanski ambasador, s ciljem što veće raznolikosti dosadašnjih iskustava i mjesta odakle dolaze kandidati i kandidatkinje.

Za sve upite kontaktirajte meliha.muherina@fcdo.gov.uk.

Materijali

Kliknite ovdje za preuzimanje materijala